Saturday, 12 January 2013

TERPAKSA LAKUKAN :((

assalammualaikum kawan-2 ! ! hari dayang nak luah kan dalam blog nie tentang apa yang dah jadi pada dayang .  dengar aww :'(( nampak tak muka tengah sedih :"(((




KENAPA SEMUA NIE KENA BERLAKU HAH ! ! aku xmaw semua jadi macam nie sedih kowt weyh ! ! tapi KENAPA ?! AKU SAYANG DIA , AKU CINTA DIA , AKU SETIA KAT DIA !! tapi kenapa jadi macam nie . . aku sedih aku xbole terima .. tapi aku terpaksa lakukan semua nie demi masa depan kami berdua . . semua nie berlaku ada hikmah sebaliknya kan :'(( aku harus lhaa bertawakal demi masa depan . aku dengan dia dah ada matlamat nak berjaya dalam pelajaran dan berjaya dalam cita-2 kami .  aku nak sangat weyh hidop dengan dia . . aku nak bahagia sangat dengan dia , , tapi xpa nie masa depan kami jugak , . harap-2 dia faham dan aku jugak bole faham . . aku harap dia sanggup buat macam nie , aku pown sama  . aku akan cuba yang dia pown akan cuba . . aku harap masa depan kami bole smapai akhirat  . . aku nak JODOH KAMI SAMPAI DUNIA AKHIRAT . . kalau bole nak sampai HALAL HUBUNGAN kami :')) AMINNNN !!

Friday, 19 October 2012

RINDU DIA :'(


      hai buddies , mcm mna sihat ? aku sihat-2 ja . rindu lhaa lama x updates blog nie ,, haha :D
 oke back to the storry aku nak cerinta yang aku rindu kat dia , nama tak mention kat atas too , aku rindu dia weyh , x jumpa sehari pown mcm mna tah . perassan aku suka sangka buruk kat dia . aku sayang kat dia sangat , tuhan jangan pisah kan kami nahh , aku harap dalam perhubungan kami tiada siapa yang halang , siapa yang menghalang nya . . xsayang ampa , haha . . mayabe aku joke ja nie , , btw aku harap kalau ampa baca nie jangan kutuk pulak aww , just baca ja , nak folllow blog aku pown bole , btw love him so much , no anyone yea ,  you saja ,, haha :D

   yang nie ja kowt aku nak cita , bhai , take care semua , assalamualaikum ;)