Friday, 19 October 2012

RINDU DIA :'(


      hai buddies , mcm mna sihat ? aku sihat-2 ja . rindu lhaa lama x updates blog nie ,, haha :D
 oke back to the storry aku nak cerinta yang aku rindu kat dia , nama tak mention kat atas too , aku rindu dia weyh , x jumpa sehari pown mcm mna tah . perassan aku suka sangka buruk kat dia . aku sayang kat dia sangat , tuhan jangan pisah kan kami nahh , aku harap dalam perhubungan kami tiada siapa yang halang , siapa yang menghalang nya . . xsayang ampa , haha . . mayabe aku joke ja nie , , btw aku harap kalau ampa baca nie jangan kutuk pulak aww , just baca ja , nak folllow blog aku pown bole , btw love him so much , no anyone yea ,  you saja ,, haha :D

   yang nie ja kowt aku nak cita , bhai , take care semua , assalamualaikum ;)